Υλικά
2 χούφτες φυλλαράκια αρμπαρόριζας
200 γραμμάρια ζάχαρη
2-3 ξύλα κανέλλας
2-3 αστεροειδή γλυκάνισο
10 κομματάκια γαρύφαλλο
Θέλετε να προσφέρετε ένα δροσερό κοκτέιλ τα Χριστούγεννα, για να τους εντυπωσιάσετε όλους;
Η συνταγή αυτή θα σας βοηθήσει να σας ανοίξει η όρεξη πριν το φαγητό...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέσα στο κρασί θα ρίξετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και θα το αφήσετε για 15-20 μέρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Πάντα το μπουκάλι το κλείνουμε με ένα τούλι.
Κατά διαστήματα το ανακινούμε, προκειμένου να λιώσει η ζάχαρη.
Μετά τις 15-20 μέρες, το σουρώνουμε και έχουμε έτοιμο το ποτό μας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι πριν το φαγητό.
Το σερβίρουμε σε μικρά ποτηράκια με ένα φύλλο αρμπαρόριζας για ντεκόρ και το συνοδεύουμε με μήλα ή κυδώνια ψημένα με λίγη κανέλλα..
Δεν έχω λόγια!!!μας άφησες άναυδους!!!να είσαι καλά, πάντα να μας γλυκαίνεις!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα σου το ετοιμάσω για τα χριστούγεννα !!!!!
Διαγραφή